Nieuwbouw

Uw droomwoning bouwen vanaf 0? Met onze ervaren bouwteams is jouw woning straks echt af.

Nieuwbouw aanvragen

Vast contactpersoon

Altijd één aanspreekpunt gedurende het hele project.

Snelle Oplevering

Efficiëntie door een groot team voor een sneller resultaat.

Transparante Werkwijze

Open communicatie en duidelijke offertes zonder verrassingen.

Nieuwbouw met DRO Renovaties

Bent u klaar om uw ideale badkamer te creëren? Bij DRO Renovaties bieden we gespecialiseerd advies en professionele ondersteuning om de perfecte stijl, materialen en indeling voor uw badkamer te kiezen. Wij zijn uw vertrouwde partner in badkamerrenovatie.

Bij DRO Renovaties begrijpen we het belang van een functionele en esthetisch aantrekkelijke badkamer voor uw dagelijks comfort. Ons aanbod omvat een breed scala aan renovatiediensten, speciaal ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Onze teams van deskundige vakmensen en ervaren adviseurs staan klaar om samen met u de badkamer van uw dromen te realiseren.

Ons renovatieproces 

Persoonlijk ontwerpoverleg

We starten met een uitgebreid gesprek waarin uw wensen en voorkeuren centraal staan. Samen verkennen we wat er mogelijk is op uw kavel en passen het ontwerp aan uw levensstijl aan.

Gedetailleerde planning en offerte

U ontvangt een uitvoerig plan en een transparante offerte die alle aspecten van het bouwproces omvat, van grondwerken tot afwerking.

Vergunningen en regulering

Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het verkrijgen van alle benodigde bouw- en omgevingsvergunningen, zodat u zorgeloos naar de volgende stappen kunt kijken.

Bouw start

Met alle goedkeuringen en documenten in orde beginnen we met de constructie. Ons team van deskundigen gebruikt de nieuwste technologieën en materialen om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen.

Voortdurende updates en inspecties

Tijdens het bouwproces houden we u regelmatig op de hoogte van de voortgang. Inspecties worden op cruciale momenten uitgevoerd om de kwaliteit te handhaven.

Oplevering en nazorg

Na de voltooiing van de bouw lopen we samen het project door om er zeker van te zijn dat alles aan uw verwachtingen voldoet. Ook na oplevering staan we klaar om eventuele vragen of behoeften te adresseren.

Start vandaag now uw project